2020-08-15 07:22:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Tervezett napirendje már délelőtt felborulhat, váratlan esemény miatt

Napi horoszkóp augusztus 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Érzelmileg kiegyensúlyozottnak tűnik, összeszedett és józanul gondolkodik. Kiváló alkalom lenne most ingatlan ügyletekbe bonyolódni, de az is lehet, hogy ma beszélik meg párjával otthonuk felújításának a részleteit.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Rák-hold miatt ma vágya van a visszahúzódásra, kiváló időpont íróként az alkotásra. Képes csak egy dologra koncentrálni és nem szeretné, ha abban megzavarnák, de túlzott melankolikus érzések is eluralhatják.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jókedvű és nyitott, szívesen működik együtt másokkal. Keresnie kellene az érintkezést az érdekes és okos emberekkel! Ha szingli, ma meghódíthatja valakinek a szívét, akit már régóta kinézett magának.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Rák jegyében jár, a mai nap romantikus hangulatban telik. Sokat gondol szerelmére, és emiatt minden feladata, családi kötelezettsége a háttérbe szorul. Az estét feltétlenül töltsék kettesben.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai nap a barátaié, meghívhatja őket otthonába. Mint tudjuk, ön kiváló házigazda, híres vendégszeretetéről, a mai napon egyik baráti kapcsolata különösen megerősödik, szinte szövetséget kötnek egymással.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kicsit labilis lelkiállapotba kerül. Fölösleges dolgokon rágódik, amelyek úgyis megoldódnak maguktól, vagy túlnőnek a cselekvőképességének a határain. Hívja fel egy bizalmasát, és mondja el neki, ami nyomasztja!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Váratlan események követik egymást ma, de ez nem jelenti azt, hogy bármi oka az aggodalomra. Ez lehet egy nyerő nap is, figyeljen oda minden információra, semmi ne kerülje el a figyelmét!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ne csak a munkában, a szerelemben is legyen kezdeményező! Amit el akar érni párjánál, azt egyértelműen közölje, ne várakozzon. A Rák-hold kedvez önnek, és felerősíti kisugárzását!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma fontos változások történhetnek, melyek pozitív hatással lesznek életére. Vigyázzon pénzére! Kölcsönt ne adjon, még ha ezért meg is sértődik valaki. Óvakodjon a kétes eredetű üzleti információktól.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Tanuljon meg a megérzéseire támaszkodni, ha így tesz, sokkal jobban ráérez a történésekre. Nem ártana, ha szívügyekben kitartó lenne és tántoríthatatlan, mert nem várt akadályokkal kell számolnia, de megéri küzdeni!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Tervezett napirendje már délelőtt felborulhat, váratlan esemény miatt. Ez kissé bosszantja. Azonban, ha gyorsan tud alkalmazkodni, még haszna is lehet az új helyzetből. Családi botrányt előzhet meg, ha egy kiterjedt vitában maga mellé állítja párját.


Halak: II. 19. - III. 20.

Keresse meg a módját, hogy vidámságot teremtsen környezetében, mert sok ön körül a feszültség. Erre minden esélye megvan, mert baráti társaságában reflektorfénybe kerül. Ösztönösen ráérez mások érzelmi igényeire, így minden tárgyalás, megbeszélés sikerrel végződik.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: